بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد دهاقان

تا آخرین قطره ی خون ایستاده ایم...

بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد دهاقان

تا آخرین قطره ی خون ایستاده ایم...

بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد دهاقان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان با همت بلند مردم و تلاش جمعی از معتمدان و مسئولان در اسفند ماه ۱۳۶۶ دارای مجوز فعالیت گردید و در سال ۱۳۶۷ با رشته علوم اجتماعی، کار خود را به موازات فعالیت‌های علمی، عملیات اجرایی مجتمع دانشگاه در زمینی به وسعت ۷۰ هکتار در ۳ کیلومتری جاده دهاقان شروع که در مهر ماه ۱۳۷۰ اولین واحد آموزشی آن به بهره‌برداری رسید. با الطاف الهی،‌ نیت خالصانه بانیان، کمک‌های مردم و همت مسئولان روز به روز مراحل رشد و توسعه را سپری نمود و در حال حاضر با درجه بسیار بزرگ و برخورداری از تمامی مقاطع تحصیلی از کاردانی تا دکترای تخصصی جزء واحدهای مطرح منطقه و کشور همانند نگینی در انگشتری شهر دهاقان می‌درخشد. واحد دهاقان با گذشت قریب به 26 سال از زمان تأسیس اکنون در مقاطع کاردانی ، کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکترا دارای 10 رشته فنی مهندسی،23 رشته علوم انسانی، ۱ رشته علوم پزشکی (پرستاری) می‌باشد. جمعیت دانشجویان این دانشگاه تعداد ۶۰۰۰ نفر می‌رسد.این دانشگاه جزء یکی از بزرگ ترین دانشگاه های استان از بعد مساحت و تعداد رشته موجود میباشد.
پیام های کوتاه
تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
پیوندهای روزانه
محبوب ترین مطالب
آخرین نظرات
۱۰ شهریور ۹۳ ، ۱۰:۰۲

ویژگیهاى یاران آنحضرت در قرآن

در قرآن این کتاب انسان ساز و حرکت آفرین در رابطه با یاران نمونه حضرت مهدى(عج) یک آیه است که بسیار امید بخش و سازنده است، این آیه در حقیقت بیانگر حقائق و واقعیتهائى است که اگر به طور جدّى و همه جانبه تعقیب گردد، موانعِ سر راه را بر مى دارد و جهان را به استقبال مصلح جهانى حرکت مى دهد.

در سوره مائده آیه 59 خداوند به طور مستقیم، مؤمنان را مورد خطاب قرار داده و مى فرماید:

«اى مؤمنان هرکس از شما مرتد شد و از اسلام بیرون رفت، خداوند در آینده جمعیتى را مى آورد که داراى این پنج امتیاز هستند:

1 ـ هم خداوند آنها را دوست دارد و هم آنها خدا را دوست دارند.

2 ـ در برابر مؤمنان خاضع و مهربانند.

3 ـ در برابر مشرکان و دشمنان، سرسخت و نیرومندند.

4 ـ به طور پى گیرى در راه خدا جهاد و تلاش مى کنند.

5 ـ در مسیر انجام وظیفه از سرزنش هیچ سرزنش کننده اى نمى هراسند.

این فضل خدا است که به هرکس بخواهد (وشایسته ببیند) مى دهد، فضل و رحمت خدا وسیع است و او بر همه چیز آگاه است.»( [3] )

در روایات براى این آیه مصادیق مختلفى بیان شده از جمله اینکه: این آیه در مورد یاران حضرت مهدى(عج) است که با این ویژگیها با تمام قدرت، در مقابل مرتدّین و کارشکنان مى ایستند، و براى برقرارى حکومت عدل امام قائم(عج) و برقرارى عدالت در کل جهان تلاش مى کنند.( [4] )

و در عبارتى امام صادق(علیه السلام) فرمود:

«صاحب این امر (حضرت مهدى «عج») در پرتو این آیه (در حمایت چنین یاران آگاه و دلاور) محفوظ است.»( [5] )

 

ویژگى اوّل:

به عشق آن یاران به خدا اشاره مى کند، آنها که جز به خدا نمى اندیشند، در حدّى که خداوند نیز آنها را دوست دارد. روشن است که چنین روحیه اى که در پرتو ایمان و توکّل بدست مى آید، بزرگترین عامل خیزش و پرواز و اراده و تقوى است که نقش آن در حماسه آفرینى اعجازآمیز و شگفت انگیز مى باشد.

 

ویژگى دوّم:

به پیوند اخلاقى و وحدت و یکپارچگى با مؤمنان اشاره مى کند که نقش آن در پیشبرد کار بسیار مهم و چشمگیر است.

 

ویژگى سوّم:

حاکى از سازش ناپذیرى مؤمنان در برابر کافران، و نه شرقى بودن و نه غربى بودن آنها است، که در پرتو آن هرگونه تلاش و شگرد دشمن خنثى مى گردد....

ویژگى چهارم:

جهاد و مبارزه پى گیر با کفّار و دشمنان اسلام است.

 

بالاخره ویژگى پنجم:

که بسیار مهمّ است، قاطعیت و پایمردى مؤمنان را بیان مى کند که روح محافظه کارى و مجامله در آنها نیست، از عوامزدگى و محیط زدگى و غوغاى اکثریت منحرف و استهزاء آنها نمى هراسند، و با گامهاى استوار در صراط مستقیم حرکت مى کنند و یاوه هاى چپ و راست در حرکت آنها اثر ندارد.

و باید به آغاز آیه نیز توجّه داشت که ارتداد و بیعت شکنى عدّه اى وجیه الملّه، آنها را سست و نگران نمى کند، آنها شرایط سخت حاضر را معیار قرار نمى دهند امید به آینده دارند، چرا که خود آینده سازند و کمبودها آنها را سست و لرزان نمى کند.

در میان این ویژگیها هر چند همه در جاى خود از اهمیّت بسیار برخوردارند ولى این ویژگى پنجم از همه مهمتر به نظر مى رسد ابوذر غفارى، آن مرد نستوه و قاطع را در تاریخ با این لقب: لایَخافُ فِى اللّهِ لَوْمَةَ لائِم مى خوانند، و خود مى گوید: پیامبر(صلى الله علیه وآله) به من سفارش کرد که در راه خدا از یاوه سرائى یاوه سرایان و سرزنش کنندگان نهراسم.( [6] )

وقتى که حِجْر بن عدى آن بزگمرد خدا با یارانش به فرمان معاویه به شهادت رسیدند، امام حسین(علیه السلام) بزرگترین چهره انقلابى تاریخ به عنوان اعتراض به معاویه نوشت و در آن نامه بخصوص این ویژگى حجر و یارانش را تذکر داد و نوشت:

«تو کسانى را کشته اى که امر به معروف و نهى از منکر مى کردند، گناه را بزرگ مى شمردند وَلایَخافُونَ فِى اللّهِ لَوْمَةَ لائِم; و در راه خدا از ملامت، ملامت کنندگان نمى هراسیدند»( [7] )

بسیارى هستند از یاوه سرائیهاى رسانه هاى همگانى شرق و غرب تحت تأثیر قرار مى گیرند و خود را مى بازند، ولى اگر داراى این وپژگى بودند، هیچگونه تحت تأثیر قرار نمى گرفتند بلکه بیشتر به راه خود ادامه مى دادند.

نظرات  (۵)

سلام وبلاگتون خوبه اگه دوست داشتین بگویید تبادل کنیم
http://namaz343.persianblog.ir/
۲۵ بهمن ۹۳ ، ۲۳:۳۲ نیلوفر محسنی

سلام دوست عزیز..وبلاگ بسیار زیبایی داری ...خسته نباشید

من لینکتون رو در وبلاگم قرار دادم

مایل هستید شمام هم تبادل کنید

http://razonyaz.mihanblog.com

۲۶ دی ۹۳ ، ۱۱:۱۱ مدافعان حرم
پایگاه رسمی مدافعان حرم http://www.modafeon.blogfa.com
ما را با درج لینک یا لوگو و یا نشر مطالب در وبگاه خود حمایت نمائید
یاعلی
سلام
برای مقالات نماز سرچ میکردم به وبلاگ شما رسیدم
با اجازه از مقالات وبلاگ در وبلاگم ایتفاده کردم
موفق باشید
سلام دوست من.وبلاگ زیبایی داری.موفق باشی.در ضمن با تبادل لینک موافقم اگه دوست داشتی خبر بدی.یاحق

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">